Φύγαμε για.. Allou Fun Park!

Της Ρουμπίνη Στυλιαρά

Το Allou Fun Park είναι το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας μας. Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, συνδυάζει το παιχνίδι και τη διασκέδαση χειμώνα και καλοκαίρι.

Υπάρχουν πολλά πάρκα ψυχαγωγίας, κανένα όμως σαν το Allou Fun Park. Πρόκειται για ένα τεράστιο πάρκο στην καρδιά της Αττικής. Ένας καταπράσινος χώρος γεμάτος παιχνίδια και εκπλήξεις.

Η ασφάλεια των επισκεπτών είναι φυσικά το κύριο μέλημα του πάρκου. Για τον λόγο αυτό το πάρκο φροντίζει να εφαρμόζει τα πρότυπα ασφαλείας σε όλα του τα παιχνίδια. Όχι μόνο επιβλέπει τα παιχνίδια αλλά τα ανανεώνει συνεχώς. Η ανανέωση των παιχνιδιών είναι και αυτή που κρατάει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των επισκεπτών ζωντανό.

Μερικά από τα  πιο εντυπωσιακά παιχνίδια του Allou Fun Park είναι το Turbo360, το Star Flyer, το Loop It, το Big Apple, το Shock and Drop, το Move It, το House of Fear, το La Isla και φυσικά το Panorama, η γνωστή σε όλους μας ρόδα! Ακόμα, παιχνίδια δεξιοτήτων και τύχης πλαισιώνουν το πάρκο κάνοντάς το ακόμα πιο διασκεδαστικό.

IMG_2607
Panorama. Πηγή: Ρουμπίνη Στυλιαρά

Η είσοδος στο Πάρκο είναι φυσικά ελεύθερη, αφού εκτός από τα ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι κατάλληλο και για μια απολαυστική και χαλαρή βόλτα. Ωστόσο, για εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν και να δοκιμαστούν σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν τα απεριόριστα πάσα ημερήσιας διασκέδασης. Για ακόμα μεγαλύτερες προσφορές το πάρκο σε συνεργασία με την Cosmote Deals For You, δίνουν τη δυνατότητα κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 2 Pass* στην τιμή του 1 και non-stop παιχνίδι.

https://datawrapper.dwcdn.net/CTWXn/1/

Είσαι τολμηρός και θες να επισκεφτείς ακόμα περισσότερα Fun Parks; Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή πάρκα ψυχαγωγίας της Ευρώπης.

https://datawrapper.dwcdn.net/fTUlx/2/

 

 

Σχολιάστε